Logo 2013-11-05
 


Välkommen till Kennel Angsmo's hemsida

Vi är en familj, som bor i Kristianstad och består av Ewa, Pålle och barnen Fredrik och Sanne. Vårt stora intresse är våra härliga fyrbenta vänner, nämligen hundarna Dea, Edit, Ebbe, Elda och Elli. Vi lägger stor omsorg vid vår uppfödning av Cocker Spaniel, som sker i liten skala i en lugn och trygg hemmiljö. Här på vår hemsida berättar vi lite om oss och framför allt om våra hundar. Alla våra bilder på hemsidan är "klickbara".

Nyheter

2019-10-19
Svenska Kuvaszklubbens inofficiella utställning i Moheda

Nu har vi varit på SvKK inoff utställning i Moheda bollhall. Bara Elli (Polly Bridge The Blue Motion) var med oss. Jobbar på att få Elli lite gladare i ringen. Det går bättre och bättre (Skam den som ger sig). 
1:a med HP i unghundsklass, Bästa tik, BIR och BIG 4 (7 hundar i gruppen). En liten videosnutt finns inlagd i fotoalbumet.
Domare: Sofia Bruce Harkell.
Tack Therese Ida Dahl och Johan samt "taxen", Jenny Niklasson för trevligt sällskap runt ringen. Grattis till era resultat. 

2019-09-08
Småland-Ölands KKs nationella utställning på Böda Sand

Vi har haft en fantastisk helg tillsammans med norrlänningarna Therese Ida Dahl och Johan Lindahl. Underbart att få ha er som vänner. Nu har vi laddat batterierna. Trevlig utställning - tack alla för trevligt sällskap runt ringen. Resultaten: Ebbe - Angsmo's I Feel Fine Exc 3 i ökkr. Dea - Brightwood's Sheer Bliss  Exc 3 vkkr CK (Deas 49:e Ck). Jättefina kritiker av domare Svante Frisk - nedslag på det vi redan vet. På hemvägen blev det ett traditionellt besök på Alséns, och naturligtvis blev det något fint med hem. 

Lillsemester och utställning på Bornholm 2019-08-16--21
En helt underbar ö. Inledde med DKKs dubbelutställning. Mycket trevligt  - välarrangerad och trevlig stämning runt ringen. Blandade resultat men så roligt att Dea "Brightwood's Sheer Bliss" fick Veterancertet på söndagen Sedan har vi haft 3 underbara dagar med sol, värme, bad och sightseeing. Några foton finns inlagda under "Fotoalbum/Bornholm 2019"

2019-08-11
Blekinge KKs nationella utställning i Ronneby

Ebbe Angsmo's I Feel Fine Exc i Ökl. Oplac Ökkr.  Dea Brightwood's Sheer Bliss Exc och CK BIR veteran. Hon blev avtackad i stora ringen men så nöjda ändå. Tack alla för en trevlig dag runt ringen.

Fågelspaning och fågeljakt på altanen

Besökare totalt: Idag: Veckan: Månaden: Online: