Logo 2013-11-05
 

Våra änglar

Våra änglahundar, som alltid kommer att ha en plats i våra hjärtan. Vi saknar er så mycket.

 

Det finns en bro som förenar himmel och jord. Den kallas för Regnbågsbron tack vare dess många färger. Vid den andra sidan av Regnbågsbron, finns ett land med ängar, kullar och dalgångar med frodigt grönt gräs. När ett älskat djur dör, kommer djuret till denna plats. Det finns alltid mat och vatten och varmt vårväder. De gamla och svaga djuren blir unga igen. De som har blivit skadade görs hela igen. De leker hela dagen med varandra, men det är en sak som saknas. De är inte tillsammans med de speciella personer som älskade dem på jorden. Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer, när någon plötsligt slutar leka och tittar upp. Nosen rycker till, öronen reses, ögonen stirrar och denna rusar plötsligt från gruppen. Du har blivit upptäckt. När du och din vän möts, kramar ni om varandra lyckliga att återförenas för att aldrig mer skiljas åt. Ditt ansikte kysses igen och igen och igen, Din hand smeker åter det älskade huvudet och du tittar åter igen i ögonen på ditt tillitsfulla djur, som så länge varit borta från ditt liv men aldrig frånvarande i ditt hjärta. Sedan går ni tillsammans över Regnbågsbron för att aldrig mer skiljas åt.
Jag väntar på dej.
Din trogna vän.

Milla

Klicka på fotot för fler bilder Klicka på fotot för fler bilder

Milla
Milla var en blandrastik, som vi fick förmånen att ha hos oss i flera år. Hon blev med åren allt mer lik en cocker i sitt beteende.Tyvärr blev hon med åldern lite krasslig, som slutade med att hon blev akut dålig. Hoppas du mår bra i himlen nu Milla. Vi saknar dig oerhört.

Jessi

Klicka på fotot för fler bilder Klicka på fotot för fler bilder

Jessi

Jessi föddes 2009-01-02 och var en vacker och underbar cockerspanieltik. Hon var mycket sjuk under en lång period och fick besöka veterinären ett flertal gånger. Tyvärr blev hennes tid hos oss alldeles för kort. Tisdagen den 22 maj 2012 lämnade hon oss. Hon kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Vi saknar dig i våra hjärtan Jessi.

Moa

Klicka på fotot för fler bilder Klicka på fotot för fler bilder

Moa

Moa, som var en helt underbar labradortik, fick leva ett ganska långt liv. Tyvärr fick hon problem med sina höfter på äldre dar. På slutet hade hon stora problem med att gå. Nu lider du inte mer vår älskade Moa. Vi saknar dig otroligt mycket.

Besökare totalt: Idag: Veckan: Månaden: Online: